Sakura Pigma Micron 8-set Black

Beställ nu!

kr239.00

Sakura Pigma Micron 8-set Black är ett set med åtta svarta fineliners i olika spetsstorlekar. Pennorna är kända för sin arkivbeständiga bläck och används ofta för teckning, illustration och dokumentation.

Artikelnr: 10623500987315350

Sakura Pigma Micron pennor är högt ansedda fineliners som är populära bland konstnärer, illustratörer och hantverkare för deras precision och kvalitet. Ett 8-set av dessa pennor i svart erbjuder en mångsidig samling av spetsstorlekar för olika användningsområden.

Produkten innehåller åtta pennor med olika spetsstorlekar: 005 (0,20 mm), 01 (0,25 mm), 02 (0,30 mm), 03 (0,35 mm), 04 (0,40 mm), 05 (0,45 mm), 08 (0,50 mm) och en Brush-penna som har en flexibel spets för att skapa fina linjer eller breda penseldrag. Dessa storlekar ger användaren möjlighet att skapa detaljerade teckningar, texter och konturer med precision.

Pigma Micron pennorna använder en patenterad bläckformulering som är vattenfast och blekningsbeständig, vilket gör dem idealiska för projekt som kräver permanenta resultat. Bläcket är också pH-neutralt, vilket innebär att det inte kommer att skada papperet över tid. Detta gör pennorna lämpliga för arkivering och användning i dokument som ska bevaras.

Pennornas spetsar är gjorda av hållbar metall för att säkerställa en jämn bläckflöde och för att motstå tryck och slitage. Detta gör dem särskilt användbara för tekniska teckningar och arbete som kräver exakta linjer.

Sakura Pigma Micron pennor är också luktfria, vilket gör dem behagliga att använda under långa perioder. Det svarta bläcket ger en stark och tydlig linje som framträder väl på både ljusa och mörka ytor.

Setet kommer vanligtvis förpackat i en praktisk plastfodral som gör det enkelt att förvara och transportera pennorna. Detta gör det till ett utmärkt val för konstnärer och designers som behöver ta med sig sina verktyg på resande fot.

Sammanfattningsvis är Sakura Pigma Micron 8-set Black en högkvalitativ samling av fineliners som erbjuder precision, hållbarhet och mångsidighet för en rad olika konstnärliga och professionella applikationer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron 8-set Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *