Sakura Pigma Micron 10-set Black

Beställ nu!

kr279.00

Sakura Pigma Micron 10-set Black är ett set med tio svarta fineliners i olika spetsstorlekar. Pennorna är kända för sin arkivbeständiga bläck och används ofta för teckning, illustration och dokumentation.

Artikelnr: 10623501747311006

Sakura Pigma Micron pennor är högt ansedda för sin precision och kvalitet. Ett 10-set av dessa pennor i svart erbjuder en mångsidig samling av spetsstorlekar för olika användningsområden, från teknisk ritning till konstnärligt skapande och skrivande.

Varje penna i detta set har en unik spetsstorlek, som vanligtvis inkluderar 0.20mm (005), 0.25mm (01), 0.30mm (02), 0.35mm (03), 0.40mm (04), 0.45mm (05), 0.50mm (08), 0.60mm (10), 0.70mm (12), och en 1.0mm (PN) spets. Dessa storlekar ger användaren möjlighet att skapa olika linjebredder, från extremt fina linjer till bredare streck, vilket är perfekt för detaljerat arbete.

Pigma Micron pennor är kända för sin arkivbeständiga bläckformel som är vattenfast, kladdfri och bleknar inte över tid. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det idealiskt för användning i arkivdokument och konstverk som ska bevaras. Bläcket flyter jämnt och konsekvent från spetsen utan att blöda genom papperet, vilket gör det lämpligt för användning på både tunna och tjocka papperskvaliteter.

Pennornas kropp är vanligtvis tillverkad av robust plast med en genomskinlig hylsa som gör det möjligt för användaren att se bläcknivån. Korken har en klämma som gör det enkelt att fästa pennan vid anteckningsböcker eller fickor.

Sakura Pigma Micron 10-set Black är idealiskt för professionella illustratörer, konstnärer, grafiska designers, arkitekter och även hobbyanvändare som uppskattar precision och kvalitet i sitt arbete. Setet kommer ofta förpackat i en praktisk förvaringslåda eller fodral, vilket gör det enkelt att hålla ordning på pennorna och ta med dem på resande fot.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Pigma Micron 10-set Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *