Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set

Beställ nu!

kr145.00

Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set är ett set med fyra svarta tuschpennor designade för mangateckning. Pennorna har olika spetsstorlekar för varierad linjebredd och precision.

Artikelnr: 10623502142758563 Kategori:

Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set är ett pennset speciellt framtaget för konstnärer, illustratörer och alla som ägnar sig åt mangateckning eller liknande detaljrika illustrationer. Setet innehåller fyra svarta tuschpennor med olika spetsar för att skapa en variation av linjer och texturer.

Produkten inkluderar:

1. En 0.3 mm fin spets för exakta linjer och detaljer.
2. En 0.4 mm plastspets för styrka och hållbarhet vid teckning av fina linjer.
3. En 0.6 mm kulfiber spets som ger tjockare linjer, idealisk för att skapa konturer och dynamik i illustrationen.
4. En 1.0 mm spets som är perfekt för att fylla i stora områden med svart färg eller för att skapa dramatiska effekter.

Pennorna i Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set har en unik bläckformel, Pigma-ink, som är vattenfast, kladdfri och bleknar inte över tid. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det arkivbeständigt och säkert för användning på många olika typer av papper. Pennornas robusta konstruktion och högkvalitativa spetsar säkerställer att de inte böjs eller bryts under användning, vilket ger en jämn och pålitlig linjeföring.

Setet är idealiskt för professionella konstnärer och studenter som behöver pålitliga verktyg för detaljerat arbete. Dessutom är pennorna lämpliga för scrapbooking och andra hantverksprojekt där precision och hållbarhet är viktigt. Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set är en oumbärlig del av varje illustratörs verktygslåda.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Manga Pigma Sensei Black 4-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *