Sakura Manga Pigma Micron Black 3-set

Beställ nu!

kr98.00

Sakura Manga Pigma Micron Black 3-set är ett set med tre svarta fineliners i olika spetsstorlekar. De är populära för teckning och skissning, särskilt inom manga och illustration.

Artikelnr: 10623501643874459 Kategori:

Sakura Manga Pigma Micron Black 3-set är ett paket med tre svarta fineliners som är speciellt framtaget för konstnärer, illustratörer och alla som ägnar sig åt detaljrik teckning eller skrift. Pennorna är kända för sin höga kvalitet och precision, vilket gör dem till ett populärt val inom manga-teckning och andra former av konstnärligt arbete.

Varje penna i detta set har en unik spetsstorlek: 0.3 mm (Micron 02), 0.4 mm (Micron 04) och 0.5 mm (Micron 05), vilket ger användaren möjlighet att skapa varierande linjebredder. Spetsarna är tillverkade av hållbart metallmaterial som ger en jämn och konsekvent linjeföring utan att böjas eller brytas under tryck.

Pigma Micron-pennorna använder en patenterad bläckformulering som är vattenfast och ljusäkta, vilket innebär att teckningarna inte bleknar över tid och inte smetas ut om de kommer i kontakt med vatten eller andra vätskor. Bläcket är också pH-neutralt, vilket gör det arkivsäkert och idealiskt för användning på både papper och syrafria miljöer.

Pennornas kropp är tillverkad av robust plast med en genomtänkt design som ger ett bekvämt grepp även under långa teckningssessioner. Kåpan har en klämma som gör det enkelt att fästa pennan vid anteckningsböcker eller fickor.

Sakura Manga Pigma Micron Black 3-set är lämpligt för en mängd olika applikationer, inklusive teknisk teckning, skapande av zentangles, konstverk, skissering, journaling och dokumentation där precision och hållbarhet är av yttersta vikt. Setet är också populärt bland studenter och professionella som kräver tillförlitliga och högpresterande skrivverktyg.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Manga Pigma Micron Black 3-set”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *