Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Sepia

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D är en sepiafärgad gelbläckpenna som ger en tredimensionell effekt. Pennan är idealisk för att skapa glansiga linjer och dekorationer på olika ytor.

Artikelnr: 10623500057095143 Kategori:

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Sepia är en unik gelbläckpenna som erbjuder en tredimensionell effekt och en glansig finish. Pennan har en sepiafärgad bläck som är tjock och opak, vilket gör att den framträder tydligt på mörka och ljusa ytor. Bläcket är vattenbaserat och har en konsistens som liknar tjockt lack eller emalj när det torkar, vilket ger en distinkt reliefkänsla vid beröring.

Pennan har en robust och rund spets som gör det möjligt att skapa jämn och kontinuerlig linje, vilket är idealiskt för att skriva, dekorera eller skapa konturer. Spetsen är designad för att inte kladda eller blöda genom papper, vilket gör den lämplig för användning på olika typer av material inklusive papper, kartong, plast, metall och glas.

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Sepia är populär bland konstnärer, hantverkare och scrapbookers för dess förmåga att lägga till en tredimensionell effekt och förhöja projekt med dess glansiga yta. Den är även vattenfast när den torkat, vilket gör den hållbar för användning på objekt som kan komma att hanteras ofta eller utsättas för fukt.

Denna penna är fri från syra och giftiga ämnen, vilket gör den säker för användning av både vuxna och barn. Den är också lätt att använda, vilket gör den tillgänglig för både nybörjare och erfarna användare som vill lägga till en kreativ touch till sina projekt. Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Sepia är en del av en bredare serie av Gelly Roll-pennor som erbjuder olika färger och effekter, vilket gör det möjligt att kombinera dem för att skapa mångsidiga och dynamiska konstverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Sepia”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *