Rea!

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Red

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Red är en röd gelrollerpenna som ger en tredimensionell, glansig effekt. Pennan är idealisk för att skapa framträdande text och dekorationer på olika ytor.

Artikelnr: 10623500550234781 Kategori:

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D är en unik gelbläckpenna som erbjuder en tredimensionell effekt och en glansig finish. Pennan med färgen ”Red” ger en stark och klar röd nyans som framträder på både ljusa och mörka ytor. Bläcket är vattenbaserat, icke-toxiskt och luktfritt, vilket gör det säkert att använda för alla åldrar.

Pennans spets är 0.8 mm tjock, vilket ger en jämn och kontrollerad linje som är perfekt för att skapa konturer, dekorationer och detaljer i konstverk, hantverk och scrapbooking. Bläcket torkar till en tredimensionell, genomskinlig och glansig finish som liknar utseendet på våt emaljfärg.

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D-pennan är utformad med en bekväm pennkropp som är lätt att hålla i och som inte tröttar ut handen vid långvarig användning. Pennan har en ventilklämmad kork som förhindrar att bläcket torkar ut och säkerställer en lång livslängd för produkten.

Denna penna är idealisk för att lägga till en personlig touch på gratulationskort, inbjudningar, och för att ge en lyxig och professionell effekt på olika typer av pappersprojekt. Den kan även användas på icke-porösa ytor som plast, glas och metall, vilket gör den mångsidig för olika typer av konstnärliga och dekorativa ändamål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Red”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *