Rea!

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Grey

Beställ nu!

kr28.00

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Grey är en gelbläckpenna som ger en tredimensionell, glansig effekt. Pennan är grå och används för att skapa höjdpunkter eller dekorativa detaljer på olika ytor.

Artikelnr: 10623501833433299 Kategori:

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Grey är en unik gelbläckpenna som erbjuder en tredimensionell effekt och en glansig finish. Pennan har en grå färg som är rik och levande, och den lägger sig på pappret med en lätt upphöjd känsla som efter torkning ger en glaserad, nästan emaljliknande yta. Den är idealisk för att skapa höjdpunkter, detaljer och dekorationer på gratulationskort, inbjudningar, och scrapbookingprojekt.

Pennans spets är 0.8 mm tjock, vilket ger en jämn och kontrollerad linje. Bläcket är vattenbaserat, icke-toxiskt och luktfritt, vilket gör det säkert att använda för alla åldrar. Gelly Roll Glaze-pennan fungerar på en mängd olika ytor inklusive papper, plast, metall och glas.

En av de distinkta egenskaperna hos denna penna är dess förmåga att inte blöda genom papper, vilket gör den till ett utmärkt val för dubbel-sidiga projekt. Bläcket är även vattenresistent när det har torkat, vilket bidrar till dess hållbarhet och långvariga effekt.

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Grey är en del av en bredare serie av Gelly Roll Glaze-pennor som finns tillgängliga i en mängd olika färger. Denna penna är särskilt populär bland konstnärer, hantverkare och hobbyister som uppskattar dess unika estetiska egenskaper och dess förmåga att ge ett extra dimensionellt djup till deras arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Grey”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *