Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue

Beställ nu!

kr35.00

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue är en blå gelrollerpenna som ger en tredimensionell, glansig effekt. Pennan är populär för scrapbooking, inbjudningar och dekoration.

Artikelnr: 10623500115406399 Kategori:

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue är en unik gelbläckpenna som erbjuder en tredimensionell effekt när den appliceras på papper och andra ytor. Pennan har en blå, genomskinlig gel som ger ett glansigt och upphöjt utseende efter torkning, vilket skapar en liknande effekt som om man använt våtlack eller embossingteknik.

Pennans spets är av mediumstorlek, vilket gör det möjligt att skapa både fina detaljer och bredare linjer. Den kontinuerliga bläckflödet säkerställer en jämn och smidig skrivupplevelse utan avbrott eller klumpar. Bläcket är vattenbaserat, icke-toxiskt och luktfritt, vilket gör det säkert att använda för alla åldrar.

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue är idealisk för att skapa hälsningskort, scrapbooking, dekorera fotografier, illustrera och andra konstnärliga projekt där man vill lägga till en extra dimension och glans. Bläcket är också resistenta mot vatten efter torkning, vilket bidrar till att bevara konstverk och skrivna texter.

För bästa resultat rekommenderas det att låta bläcket torka i cirka 10 minuter. Torktiden kan variera beroende på papperets tjocklek och mängden bläck som används. Pennan har en genomskinlig pennkropp som gör det enkelt att se hur mycket bläck som återstår, och dess lock har en klämma för att enkelt kunna fästa pennan vid anteckningsböcker eller fickor.

Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue är en del av en serie Gelly Roll-pennor som är kända för sin höga kvalitet och innovativa bläckteknologier. Den här pennan är ett måste för alla som älskar att skapa med färg och textur.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sakura Gelly Roll Glaze 3-D Styckvis Blue”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *