, , ,

Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted

Beställ nu!

kr229.00

Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted är en anteckningsbok i liggande A5-format med prickade sidor. Den är känd för sitt högkvalitativa papper och hållbara omslag, vilket gör den populär bland de som föredrar att skriva och skissa.

Artikelnr: 10623500257400338 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är designad för användare som uppskattar både funktionalitet och estetik. Den har en liggande (landscape) orientering, vilket skiljer sig från den mer traditionella stående (portrait) designen och erbjuder en unik skrivupplevelse, särskilt användbar för projektplanering, designskisser och diagram.

Storleken på anteckningsboken är A5, vilket motsvarar ungefär 210 x 148 mm, en storlek som är tillräckligt stor för att rymma omfattande anteckningar men ändå kompakt nog för att enkelt kunna bäras med i en väska eller ryggsäck.

Omslaget på Rhodia Webnotebook är tillverkat av ett mjukt och robust konstläder som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Det finns ofta i flera färger, såsom svart, orange och andra begränsade upplagefärger. Omslaget är dessutom försett med en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt ett matchande sidenbokmärke för att enkelt hitta senaste använda sidan.

Pappret inuti är av Rhodias kända högkvalitativa 90 gsm vellumpapper, känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av pennor med flytande bläck. Pappret är dessutom syrafritt och pH-neutralt, vilket bidrar till dess långvariga hållbarhet.

Denna modell har en punkterad layout, vilket innebär att varje sida har ett diskret punktmönster som hjälper användaren att skapa raka linjer och layouter utan att vara lika påträngande som traditionella linjerade eller rutade sidor. Punktmönstret är perfekt för bullet journaling, skissande och teknisk ritning.

Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted innehåller vanligtvis 192 sidor, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, och dessutom är sidorna bundna med en trådbunden bindning som gör att boken kan ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet.

Sammanfattningsvis är Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted en premium anteckningsbok som kombinerar funktionalitet med en elegant design, vilket gör den till ett utmärkt val för professionella, studenter och alla som uppskattar kvalitet i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook Landscape A5 Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *