, , ,

Rhodia Webnotebook A5 Olinjerad

Beställ nu!

kr239.00

Rhodia Webnotebook A5 Olinjerad är en högkvalitativ anteckningsbok med slät, olinjerad papper som är idealisk för skrivning och skissning. Den har ett hårt omslag, elfenbensfärgade sidor och en elastisk stängning.

Artikelnr: 10623501038208734 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook A5 Olinjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och eleganta design. Den har en hård och robust omslagspärm klädd i italienskt konstläder, vilket ger den ett lyxigt utseende och en behaglig känsla. Omslaget är vanligtvis prytt med Rhodias distinkta logotyp i prägling.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den till en idealisk följeslagare för både professionellt och personligt bruk, eftersom den är lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta. Den olinjerade versionen av Webnotebook ger användaren full frihet att skriva, rita, skissa eller diagram utan begränsningar av linjer eller rutnät.

Sidorna är tillverkade av högkvalitativt, 90 gsm papper som är känt för att vara extra vitt och slätt, vilket ger en utmärkt skrivupplevelse. Pappret är dessutom syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och bevarar dina anteckningar i många år framöver. Det tjocka pappret minimerar även genomblödning och fjäderbildning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, inklusive reservoarpennor.

Rhodia Webnotebook innehåller 192 sidor och har en inbyggd bokmärkesband för att enkelt hitta din senaste sida. Den har också en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

Bindningen är av hög kvalitet och tillåter anteckningsboken att ligga platt när den är öppen, vilket underlättar skrivandet. Den klassiska och stilrena designen gör Rhodia Webnotebook A5 Olinjerad till ett populärt val för alla som uppskattar kvalitet och funktionalitet i sin skrivutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook A5 Olinjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *