, , ,

Rhodia Webnotebook A5 Linjerad

Beställ nu!

kr239.00

Rhodia Webnotebook A5 Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok med linjerade sidor och ett hårt omslag. Den är känd för sitt släta, bläckvänliga papper och sin robusta konstruktion.

Artikelnr: 10623500300886693 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook A5 Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och eleganta design. Den har en hård omslagspärm klädd i italienskt konstläder, vilket ger den ett lyxigt utseende och en behaglig känsla. Omslaget är vanligtvis prytt med Rhodias distinkta logotyp i prägling.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den till en bekväm storlek för både bärbarhet och skrivutrymme. Måtten är vanligtvis omkring 145 x 210 mm, vilket är standard för A5-formatet.

Sidorna är linjerade, vilket ger en strukturerad yta för skrivning och noteringar. Linjerna är ofta tryckta i en diskret grå färg för att vara tydliga utan att vara distraherande. Pappret i Rhodia Webnotebook är av hög kvalitet, tjockt och slätt, vilket gör det lämpligt för en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, utan att bläcket blöder igenom.

Rhodia Webnotebook innehåller vanligtvis 90 gram papper, vilket är tjockare än många andra anteckningsböcker och ger en lyxig skrivupplevelse. Antalet sidor kan variera, men ligger ofta runt 192 sidor.

Boken har en inbyggd elastisk stängning som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det ofta ett matchande sidenbokmärke som gör det enkelt att hålla reda på var man slutade skriva.

På insidan av bakre omslaget finns en expanderbar innerficka som kan användas för att förvara lösa papper och anteckningar. Rhodia Webnotebook är sydd och limmad, vilket ger en hållbar rygg som kan öppnas platt för enkel skrivning.

Denna anteckningsbok är idealisk för professionellt bruk, studier eller personlig journaling och är uppskattad av användare som värdesätter kvalitet och stil i sina skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook A5 Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *