, , ,

Rhodia Webnotebook A5 Dotted

Beställ nu!

kr239.00

Rhodia Webnotebook A5 Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok med prickade sidor och ett hårt omslag. Den är känd för sitt släta papper som är lämpligt för både bläckpennor och reservoarpennor.

Artikelnr: 10623500307679179 Kategorier: , , ,

Rhodia Webnotebook A5 Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och eleganta design. Den har en hård omslagspärm klädd i italienskt konstläder, vilket ger den ett lyxigt utseende och en behaglig känsla. Omslaget är robust och skyddar sidorna inuti, samtidigt som det ger en stabil skrivyta.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den till en bekväm storlek för både bärbarhet och skrivutrymme. Den har 192 sidor (96 blad) av 90 gsm elfenbensfärgat papper som är syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det är skonsamt för pennor och bläck och motstår gulning över tid.

Sidorna är prickade, en layout som har blivit mycket populär inom bullet journaling och för användare som vill ha flexibilitet i sitt skrivande och tecknande. Prickarna ger en subtil guide för att rita linjer och skapa listor eller diagram utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät.

Rhodia Webnotebook har en rundad rygg, vilket bidrar till att boken kan öppnas platt, en funktion som är mycket uppskattad av användare som skriver mycket. Detta gör det enklare att skriva på alla sidor i boken utan att behöva hålla den öppen med kraft.

Boken inkluderar även en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, samt ett matchande sidenbokmärke för att enkelt hålla reda på var man slutade. På insidan av bakre omslaget finns en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Rhodia Webnotebook A5 Dotted är idealisk för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar kvalitet och stil i sin skrivupplevelse. Dess diskreta och funktionella design gör den till en pålitlig följeslagare för alla typer av anteckningar, planering och kreativt arbete.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Webnotebook A5 Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *