, , ,

Rhodia Soft Cover XL Linjerad

Beställ nu!

kr299.00

Rhodia Soft Cover XL Linjerad är en anteckningsbok med mjukt omslag och linjerade sidor. Den har storleken XL och är känd för sitt högkvalitativa papper som passar bra för olika skrivredskap.

Artikelnr: 10623501822911341 Kategorier: , , ,

Rhodia Soft Cover XL Linjerad är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och eleganta design. Den har en mjuk pärm som ger en lyxig känsla och gör den flexibel och lätt att bära med sig. Anteckningsboken är i XL-storlek, vilket vanligtvis innebär att den har måtten 190 x 250 mm, vilket ger gott om utrymme för anteckningar, skisser eller andra skrivprojekt.

Sidor i Rhodia Soft Cover XL är linjerade, vilket hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Pappret är av hög kvalitet, ofta 80-90 g/m², vilket gör att det tål bläck och pennor med olika skrivtryck utan att bläcket blöder igenom. Detta gör den idealisk för användning med bläckpennor, fineliners och andra skrivinstrument.

Anteckningsboken har vanligtvis en orange eller svart pärm, vilket är signaturfärger för Rhodia, men den kan också komma i andra färger. Den har en elastisk stängning som håller boken stängd och skyddad när den inte används. Dessutom kan den innehålla bekvämligheter som ett bokmärkesband för att hålla reda på var man är, och en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Rhodia är kända för sin höga papperskvalitet och deras produkter är populära bland både professionella och amatörer som uppskattar bra skrivmaterial. Rhodia Soft Cover XL Linjerad är inget undantag och är en utmärkt produkt för alla som värdesätter kvalitet och funktionalitet i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Soft Cover XL Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *