, , ,

Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat

Beställ nu!

kr27.00

Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat är ett högkvalitativt anteckningsblock i A5-format med linjerade sidor. Det är känt för sitt släta papper som är lämpligt för både bläckpennor och reservoarpennor.

Artikelnr: 10623502137901317 Kategorier: , , ,

Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en storlek på A5 (148 x 210 mm), vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar, listor och skisser.

Omslaget på Rhodia Skrivhäfte är tillverkat av ett slitstarkt och vattentåligt omslagsmaterial som ger en sofistikerad och ren look. Detta omslag är vanligtvis orange eller svart, och bär Rhodias distinkta logotyp i ena hörnet. Omslaget är vikbart vilket gör det enkelt att skriva även när man inte har tillgång till ett skrivbord.

Inuti häftet finns 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m², elfenbensfärgat papper som är känt för sin släthet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är skonsamt mot pennor och bläck. Det linjerade pappret har en standardlinjering på 7 mm, vilket är idealiskt för de flesta skrivbehov och hjälper till att hålla texten jämn och organiserad.

Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat är också känt för sin höga papperskvalitet som är lämplig för olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, gel-pennor, blyertspennor och även vissa typer av pennor med flytande bläck. Pappret har en minimal genomblödning och genomskinlighet, vilket gör det möjligt att skriva på båda sidor av varje ark utan problem.

Häftet har en toppspiralbindning som gör det enkelt att bläddra i sidorna och lägga dem platt, vilket är en fördel när man skriver eller läser. Spiralbindningen är också robust, vilket säkerställer att sidorna hålls säkert på plats även vid frekvent användning.

Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat är populärt bland studenter, författare, journalister, designers och alla som uppskattar kvalitetspapper och en ren skrivupplevelse. Dess klassiska design och funktionalitet gör det till ett utmärkt val för daglig användning eller som en del av en professionell arbetsuppsättning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Skrivhäfte A5 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *