, , ,

Rhodia Skrivhäfte A4 DotBook

Beställ nu!

kr39.00

Rhodia Skrivhäfte A4 DotBook är ett högkvalitativt anteckningsblock med prickade sidor som underlättar både skrivning och ritning. Det har ett slitstarkt omslag och använder sig av slät, syrafritt papper som är känt för att vara bläckvänligt.

Artikelnr: 10623501732342497 Kategorier: , , ,

Rhodia Skrivhäfte A4 DotBook är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för en mängd olika användningsområden, från professionella anteckningar till kreativt skapande. Den har ett omslag i svart polypropylen som ger en robust och hållbar yttre skydd, samtidigt som det bibehåller en elegant och stilren design.

Skrivhäftet är i A4-storlek (210 x 297 mm) och innehåller 80 ark (160 sidor) av 80 g/m² papper som är syrafritt och pH-neutralt, vilket säkerställer långvarig hållbarhet och motståndskraft mot blekning. Pappret är slätt och av hög kvalitet, vilket gör det lämpligt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom.

Det som utmärker DotBook är dess punktmönstrade rutnät, där varje sida har ett diskret punktraster istället för traditionella linjer eller rutor. Denna punktmatris ger användaren flexibilitet och subtil vägledning för både linjerad och olinjerad skrift, ritningar, skisser och diagram, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för alla som föredrar en ren och minimalistisk layout.

Rhodia DotBook har även en dubbel spiralbindning som gör det enkelt att vända på sidorna och lägga häftet platt, samt möjliggör att man kan vika över omslaget helt för att spara plats när man skriver. Dessutom är varje sida mikroperforerad längs kanten, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada resten av häftet.

Sammantaget är Rhodia Skrivhäfte A4 DotBook en premiumprodukt som är uppskattad av studenter, designers, ingenjörer, konstnärer och yrkesverksamma som värdesätter kvalitet, funktionalitet och en ren skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Skrivhäfte A4 DotBook”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *