, , ,

Rhodia Pennställ Rhodiarama Sage

Beställ nu!

kr175.00

Rhodia Pennställ Rhodiarama Sage är ett elegant pennställ i serien Rhodiarama, känd för sin högkvalitativa design och funktion. Produkten har en distinkt salviagrön färg och är tillverkad för att organisera skrivredskap på ett stilfullt sätt.

Artikelnr: 10623501954329972 Kategorier: , , ,

Rhodia Pennställ Rhodiarama Sage är en elegant och funktionell skrivbordsaccessoar designad för att hålla ordning på pennor, blyertspennor och andra skrivredskap. Pennstället är en del av Rhodias Rhodiarama-serie, känd för sina högkvalitativa kontorsprodukter med en touch av lyx.

Produkten är tillverkad av robust och hållbart konstläder med en slät yta, vilket ger den en sofistikerad och modern känsla. Färgen ”Sage” är en lugn och naturnära grön nyans som ger en känsla av harmoni och balans till arbetsytan.

Pennstället har en rektangulär form med mjukt rundade hörn och är uppdelat i flera sektioner för att organisera olika typer av skrivredskap separat. Insidan är fodrad med ett mjukt material som skyddar pennorna från repor och slitage. Den stabila konstruktionen ser till att pennstället står stadigt på skrivbordet utan att välta.

Rhodia Pennställ Rhodiarama Sage är inte bara praktiskt utan också en stilfull detalj som kompletterar andra produkter från Rhodiarama-serien, såsom anteckningsböcker och kalendrar. Med sin diskreta logotyp präglad på sidan är det en subtil men ändå distinkt representation av Rhodias kvalitetsmedvetenhet och designkänsla.

Måtten på pennstället är anpassade för att rymma ett flertal pennor samtidigt utan att ta upp för mycket plats på skrivbordet. Det är en idealisk produkt för kontorsarbetare, studenter, konstnärer eller någon som uppskattar ordning och stil i sin arbetsmiljö.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Pennställ Rhodiarama Sage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *