, , ,

Rhodia Pennställ Rhodiarama Copper

Beställ nu!

kr175.00

Rhodia Pennställ Rhodiarama Copper är ett pennställ i kopparfärg från Rhodia’s Rhodiarama-serie. Det är designat för att hålla pennor och andra skrivredskap organiserade på ett stilfullt sätt.

Artikelnr: 10623501772471109 Kategorier: , , ,

Rhodia Pennställ Rhodiarama Copper är en elegant och funktionell skrivbordsaccessoar designad för att hålla ordning på dina skrivredskap med stil. Pennstället är en del av Rhodias Rhodiarama-serie, känd för sina högkvalitativa kontorsprodukter med en touch av lyx.

Produkten är tillverkad av robust metall med en kopparfinish som ger en varm och modern känsla till din arbetsyta. Den har en cylindrisk form med en bred bas som säkerställer stabilitet på skrivbordet och förhindrar att den välter. Pennställets öppning är tillräckligt stor för att rymma flera pennor, blyertspennor och andra skrivredskap, samtidigt som den är tillräckligt smal för att hålla dem upprätt och lättillgängliga.

Designen är minimalistisk och passar väl in i både traditionella och samtida inredningsstilar. Rhodia-logotypen är diskret placerad på pennställets sida, vilket tillför en subtil branding utan att vara för påträngande. Den kopparfärgade ytan är inte bara estetiskt tilltalande utan också hållbar och motståndskraftig mot fingeravtryck och fläckar, vilket gör att pennstället behåller sitt eleganta utseende över tid.

Rhodia Pennställ Rhodiarama Copper är inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en sofistikerad detalj som lyfter utseendet på ditt skrivbord. Dess mångsidighet och kvalitetskonstruktion gör det till ett utmärkt val för både kontorsmiljöer och hemmakontor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Pennställ Rhodiarama Copper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *