, ,

Rhodia Notebook Spiral Vit A5 Dotted

Beställ nu!

kr60.00

Rhodia Notebook Spiral Vit A5 Dotted är en spiralbunden anteckningsbok i A5-format med prickade sidor. Den har högkvalitativt, vitt papper som passar bra för skrivning och skissande.

Artikelnr: 10623500970077403 Kategorier: , ,

Rhodia Notebook Spiral Vit A5 Dotted är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en A5-storlek (210 x 148 mm) vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar, skisser eller planering.

Omslaget på Rhodia Notebook är tillverkat av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som är belagt med en mjuk plastfilm, vilket ger det en slät och hållbar yta. Den vita färgen på omslaget ger anteckningsboken ett rent och professionellt utseende. Omslaget är dessutom försett med Rhodias distinkta orangea logotyp och dubbla träd-märkning, vilket indikerar att produkten är miljövänlig.

Inuti hittar man 80 ark (160 sidor) av Rhodias premium 80 g/m² papper som är känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av pennor med flytande bläck. Pappret är syrafritt och pH-neutralt, vilket bidrar till dess hållbarhet och säkerställer att dina anteckningar bevaras över tid.

Denna anteckningsbok har en punkterad layout, vilket är perfekt för dem som föredrar en subtil vägledning för skrivning och teckning utan att det stör den visuella renheten på sidan. Punktrutnätet är idealiskt för bullet journaling, ritning, grafisk design och skapar strukturerade layouter.

Spiralbindningen på Rhodia Notebook är av hög kvalitet och tillåter att boken kan läggas platt eller vikas tillbaka på sig själv, vilket underlättar skrivandet. Spiralen är också tillräckligt robust för att hålla sidorna säkra och förhindra att de lossnar.

För att hålla dina anteckningar organiserade är varje sida försedd med en rubrik för datum eller ämne och en marginal längs sidan för ytterligare anteckningar eller kommentarer. Sidorna är också mikroperforerade längs spiralen, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada resten av anteckningsboken.

Sammanfattningsvis är Rhodia Notebook Spiral Vit A5 Dotted en elegant, funktionell och hållbar anteckningsbok som passar för en mängd olika användningsområden och erbjuder en utmärkt skrivupplevelse för användaren.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Notebook Spiral Vit A5 Dotted”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *