Rea!

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Rutat

Beställ nu!

kr71.00

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Rutat är en spiralbunden anteckningsbok i A4-format med rutade sidor. Den har högkvalitativt, vitt papper som passar bra för skrivning och teckning.

Artikelnr: 10623500225987038 Kategori:

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Rutat är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en A4-storlek (210 x 297 mm) vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar och ritningar, samtidigt som den är lätt att bära med sig.

Omslaget på Rhodia Notebook är tillverkat av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som är belagt med en mjuk film. Detta ger inte bara en elegant och professionell look utan skyddar också sidorna inuti. Den vita färgen på omslaget ger en ren och klassisk design, medan Rhodia-logotypen i orange ger en distinkt och igenkännbar touch.

Anteckningsboken har en dubbel spiralbindning som gör det enkelt att vända sidorna och lägger till en flexibilitet som gör att boken kan ligga platt eller vikas tillbaka på sig själv. Detta är särskilt användbart när man skriver eller ritar utan tillgång till en stor skrivyta.

Inuti boken finns 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m², elfenbensfärgat papper som är känt för sin släthet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är skonsamt mot pennor och bläck. Rutnätet på sidorna är subtilt och mäter 5×5 mm, vilket ger en utmärkt guide för skrivning och ritning utan att vara distraherande.

Rhodia Notebook är väl lämpad för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, gel-pennor, blyertspennor och fineliners. Bläcket blöder inte igenom och genomsläpp är minimalt, vilket gör båda sidor av pappret användbara.

Denna anteckningsbok är perfekt för studenter, designers, ingenjörer, arkitekter och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i deras skrivmaterial. Den rutade layouten hjälper till att hålla skrivning och diagram organiserade, vilket gör den idealisk för matematik, skissning, planering och mer. Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Rutat är en pålitlig och elegant följeslagare för alla dina anteckningsbehov.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *