, ,

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Linjerat

Beställ nu!

kr89.00

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Linjerat är en spiralbunden anteckningsbok i A4-format med linjerade sidor. Den har högkvalitativt, vitt papper som passar bra för skrivning och anteckningar.

Artikelnr: 10623502048748876 Kategorier: , ,

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Linjerat är en högkvalitativ anteckningsbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en A4-storlek (210 x 297 mm) vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig.

Omslaget på Rhodia Notebook är tillverkat av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som är belagt med en mjuk plastfilm, vilket ger det en slät och elegant yta. Den vita färgen på omslaget ger anteckningsboken ett rent och professionellt utseende. Omslaget är också försett med Rhodias distinkta orangea logotyp och dubbla träd-märke, vilket indikerar att produkten är miljövänlig.

Anteckningsboken är spiralbunden, vilket gör det enkelt att vända sidorna och lägga boken platt när man skriver. Spiralen är av hög kvalitet och är designad för att inte snärja sig eller lossna med tiden.

Inuti innehåller Rhodia Notebook 80 ark (160 sidor) av premium, 80 g/m², elfenbensfärgat papper som är linjerat. Linjeringen är diskret och hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad utan att vara distraherande. Pappret är känt för sin släthet och är mycket skonsamt mot pennor, vilket minimerar bläckblödning och genomslag. Detta gör det idealiskt för användning med bläckpennor, finelinerpennor, och även reservoarpennor.

Varje sida har en marginal längs toppen där datum eller rubriker kan skrivas, och sidorna är mikroperforerade längs spiralen för enkel avrivning utan att lämna ruggiga kanter.

Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Linjerat är en utmärkt produkt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och hållbarhet i sin skrivupplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Notebook Spiral Vit A4 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *