, ,

Rhodia Notebook Spiral A5 Linjerat

Beställ nu!

kr60.00

Rhodia Notebook Spiral A5 Linjerat är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor. Den har en spiralbindning som gör det enkelt att bläddra och skriva i.

Artikelnr: 10623501348403043 Kategorier: , ,

Rhodia Notebook Spiral A5 Linjerat är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och snygga design. Den har en A5-storlek (210 x 148 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning.

Omslaget på Rhodia Spiral Notebook är tillverkat av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som skyddar sidorna inuti. Omslagets framsida pryds av Rhodias distinkta logotyp och det klassiska orange-svarta färgschemat, även om vissa modeller kan komma i andra färger.

Inuti innehåller anteckningsboken 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m² papper. Pappret är känt för sin släthet och är belagt för att ge en exceptionell skrivupplevelse. Det är också syrafritt och pH-neutralt, vilket innebär att det inte gulnar över tid och är skonsamt mot pennor och bläck.

Sidorna är linjerade med en standardavstånd på 7 mm mellan linjerna, vilket är idealiskt för noteringar, skrivning och organiserad text. Linjerna är subtila men tydliga nog för att underlätta raka och ordnade skrivvanor.

Rhodia Spiral Notebook har en dubbel spiralbindning som gör det enkelt att vända sidorna och lägga boken platt när den är öppen. Spiralen är också tillräckligt robust för att motstå vardagligt slitage och hålla sidorna säkert på plats.

En ytterligare funktion är mikroperforeringen längs sidorna, vilket gör det möjligt att riva ut sidor rent och jämnt utan att lämna ruffiga kanter. Detta är perfekt för att dela anteckningar eller för att flytta en sida till en annan plats.

Rhodia Spiral Notebook är populär bland studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitet och funktionalitet i sin skrivutrustning. Den är lämplig för användning med en mängd olika skrivinstrument, inklusive kulspetspennor, bläckpennor, gel pennor och även fineliners.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Notebook Spiral A5 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *