, ,

Rhodia Notebook Spiral A4 Rutat

Beställ nu!

kr89.00

Rhodia Notebook Spiral A4 Rutat är en spiralbunden anteckningsbok i A4-format med rutade sidor. Den är känd för sitt släta, högkvalitativa papper som är lämpligt för olika skrivredskap.

Artikelnr: 10623500173220107 Kategorier: , ,

Rhodia Notebook Spiral A4 Rutat är en högkvalitativ anteckningsbok som är känd för sin hållbarhet och snygga design. Den har en A4-storlek (210 x 297 mm) vilket gör den tillräckligt stor för omfattande anteckningar men ändå lätt att bära med sig.

Omslaget på Rhodia Spiral Notebook är tillverkat av ett robust och vattentåligt kartongmaterial som skyddar sidorna inuti. Den ikoniska orangea eller svarta omslaget med Rhodias logotyp ger anteckningsboken en distinkt och professionell look.

Anteckningsboken har en dubbelspiralbindning som gör det enkelt att vända sidorna och lägger till en flexibilitet som gör att boken kan ligga platt eller vikas tillbaka på sig själv. Detta är en viktig funktion för både komfort och funktionalitet under användning.

Inuti innehåller Rhodia Notebook 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m² papper. Pappret är slätt och vitt med en lila 5×5 mm rutnät som hjälper till att guida skrivning och teckning utan att vara distraherande. Rutnätet är idealiskt för matematiska beräkningar, teknisk ritning eller bara organiserad anteckningstagning.

Pappret är också känt för att vara bläckvänligt, vilket innebär att det inte blöder igenom eller fjädrar, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av bläckpennor. Detta gör Rhodia Spiral Notebook till ett populärt val bland studenter, ingenjörer, designers och alla som uppskattar kvalitetspapper för sina anteckningar och skisser.

För att hålla ordning på anteckningarna har Rhodia Spiral Notebook mikroperforerade sidor för enkel och ren avrivning, vilket gör det enkelt att dela eller arkivera enskilda sidor.

Sammanfattningsvis är Rhodia Notebook Spiral A4 Rutat en pålitlig och stilfull följeslagare för alla som värdesätter kvalitet och funktionalitet i sin dagliga anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Notebook Spiral A4 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *