, ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Sage

Beställ nu!

kr295.00

Rhodia GoalBook Creation A5 Sage är en anteckningsbok i A5-format med punkterade sidor och ett mjukt omslag i färgen salvia. Den är designad för bullet journaling och planering med funktioner som numrerade sidor, innehållsförteckning och två märkband.

Artikelnr: 10623500826317699 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Sage är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare att organisera sina mål och projekt. Den har ett mjukt omslag i en lugnande salviagrön nyans, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Boken innehåller 240 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning, vilket gör den idealisk för användning med bläckpennor och andra skrivinstrument. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät.

Rhodia GoalBook har också en rad funktioner som är utformade för att hjälpa användaren att hålla sig organiserad. Det inkluderar en innehållsförteckning som kan anpassas, numrerade sidor, och två orange bokmärkesband för att enkelt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Anteckningsboken har också en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar, samt en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Framsidan av boken pryds av Rhodias ikoniska logotyp, vilket ger en touch av varumärkets erkända kvalitet.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook Creation A5 Sage en praktisk och stilfull anteckningsbok som är perfekt för alla som söker en pålitlig följeslagare för att planera och organisera sina dagliga aktiviteter, projekt och mål.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook Creation A5 Sage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *