, ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy

Beställ nu!

kr295.00

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy är en anteckningsbok i A5-format med omslag i färgen vallmoröd. Den har punkterade sidor, vilket gör den idealisk för bullet journaling och andra former av anteckningar och planering.

Artikelnr: 10623501263001248 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera sina mål och projekt. Den har en attraktiv poppyröd omslag som är både mjuk och robust, tillverkad av italienskt konstläder som ger en lyxig känsla och hållbarhet.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och planering. Den innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och höga kvalitet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom.

Sidorna är prickade (dot grid), vilket ger användaren flexibilitet att skapa strukturerade layouter för anteckningar, listor, skisser eller bullet journaling. Denna punktstruktur är diskret och stör inte skrivprocessen, men ger ändå en guide för att hålla text och teckningar i linje.

Rhodia GoalBook har också en rad funktioner som underlättar organisation och planering. Det inkluderar en innehållsförteckning för att snabbt hitta anteckningar, numrerade sidor, två orange bokmärkesband för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

För att hjälpa till med långsiktig planering och uppföljning av mål, innehåller GoalBook även kalendrar och planeringssidor. Det finns en årsöversikt och en månadsöversikt som kan anpassas efter eget behov, vilket gör det enkelt att överblicka kommande händelser och deadlines.

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy är en väl genomtänkt och elegant lösning för alla som söker en premium anteckningsbok för att organisera sitt liv och sina projekt med stil och effektivitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *