, ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy

Beställ nu!

kr295.00

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy är en anteckningsbok i A5-format med omslag i färgen vallmoröd. Den har punkterade sidor och är designad för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623586935461416 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera sina mål och projekt. Den har en attraktiv poppyröd omslag som är både mjuk och robust, tillverkad av italienskt konstläder som ger en lyxig känsla och hållbarhet.

Anteckningsboken är i A5-format, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och planering. Den innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och höga kvalitet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom.

Sidorna är numrerade och har en punktgrid (dot grid) som ger flexibilitet för både linjär och kreativ anteckning, vilket gör det enkelt att skapa listor, diagram och skisser. Detta gör GoalBook perfekt för bullet journaling, en populär metod för personlig organisation.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som underlättar planering och organisering, inklusive:
– Ett index för att skapa en innehållsförteckning
– En kalender för att hålla koll på viktiga datum
– Två orange bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd
– En expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar
– En pennhållare som ser till att du alltid har en penna till hands

Rhodia GoalBook är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som vill ha en elegant och funktionell lösning för att organisera sina tankar, mål och projekt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook Creation A5 Poppy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *