, ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Black

Beställ nu!

kr295.00

Rhodia GoalBook Creation A5 Black är en anteckningsbok i A5-format med svart omslag, designad för målsättning och planering. Den har punkterade sidor, numrerade sidor och innehåller även index och kalenderfunktioner.

Artikelnr: 10623591231696047 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Black är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare att organisera sina mål och projekt. Den har ett elegant svart omslag tillverkat av mjukt italienskt läderimitat som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar och planering.

Inuti hittar man 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och höga kvalitet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger flexibilitet för både linjär skrift och kreativ layout, perfekt för bullet journaling eller traditionella anteckningar.

Rhodia GoalBook har också en rad funktioner som underlättar organisering och planering. Det inkluderar en innehållsförteckning, numrerade sidor, och två orangefärgade bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Boken har också en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och dokument, samt en elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används. En pennhållare säkerställer att du alltid har något att skriva med till hands.

Rhodia GoalBook Creation A5 Black är en idealisk följeslagare för alla som värdesätter organisation, kvalitet och stil i sin dagliga planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook Creation A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *