, ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Black

Beställ nu!

kr295.00

Rhodia GoalBook Creation A5 Black är en anteckningsbok designad för bullet journaling och planering, med prickade sidor, numrerade sidor och en svart omslag. Den innehåller även en innehållsförteckning, två bokmärkesband och en elastisk stängning.

Artikelnr: 10623500964549851 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook Creation A5 Black är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare att organisera sina mål och projekt. Den har ett elegant svart omslag tillverkat av mjukt italienskt läderimitat som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar och planering.

Inuti hittar man 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och höga kvalitet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger flexibilitet för både linjär skrift och kreativ layout, perfekt för bullet journaling eller andra former av personlig organisering.

Rhodia GoalBook har också numrerade sidor och ett innehållsförteckningssystem som gör det enkelt att hålla reda på anteckningar. Det finns även en kalender och en årsöversikt för att underlätta långsiktig planering. Dessutom innehåller den månadssidor som kan anpassas efter eget behov, vilket gör det möjligt att starta när som helst under året.

För att hålla allt på plats har Rhodia GoalBook två orange bokmärkesband, en elastisk stängningsrem och en expanderbar innerficka för lösa papper och dokument. Den har även en pennhållare, så att man alltid har sitt skrivredskap nära till hands.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook Creation A5 Black en väl genomtänkt och mångsidig anteckningsbok som kombinerar stil med funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för alla som vill organisera sitt liv och sina projekt på ett effektivt och elegant sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook Creation A5 Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *