, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted White

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted White är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en hållbar omslag och är populär bland de som använder bullet journal-metoden.

Artikelnr: 10623501647088036 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted White är en anteckningsbok designad för att hjälpa användaren att organisera och spåra sina mål och uppgifter. Den har en mjuk omslag i italienskt konstläder som ger en lyxig känsla och hållbarhet. Omslaget är vanligtvis i en distinkt orange eller svart färg, men det kan också finnas i andra färger.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivutrymme. Sidorna är prickade, vilket ger en flexibel guide för både skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Prickarna hjälper användaren att skapa listor, diagram och layouter med lätthet.

Pappret i Rhodia GoalBook är av hög kvalitet, 90 gsm Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjädring, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor, fineliners och till och med vattenfärger. Detta gör det till ett populärt val bland konstnärer, designers och bullet journal-entusiaster.

Anteckningsboken innehåller 224 numrerade sidor, vilket ger användaren möjlighet att hänvisa till specifika anteckningar med lätthet. Det finns också en innehållsförteckning i början av boken för att organisera och snabbt hitta information. Dessutom finns det kalenderblad för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör den mer användarvänlig, inklusive två bokmärkesband för att markera sidor, en elastisk stängning för att hålla boken säkert stängd när den inte används, och en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted White en högkvalitativ, mångsidig och snygg anteckningsbok som är idealisk för alla som behöver organisera sina tankar, projekt och mål på ett strukturerat och effektivt sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted White”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *