, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Titanium

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Titanium är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en hållbar omslag i färgen titanium och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623501622971162 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Titanium är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera sina mål och projekt. Den har en elegant och robust omslag i en titaniumfärgad nyans, vilket ger den ett professionellt och stilrent utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta för dagliga anteckningar och planering. Omslaget är tillverkat av ett mjukt italienskt konstläder som är både hållbart och behagligt att röra vid.

Inuti innehåller Rhodia GoalBook 224 sidor av 90 gsm Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor och andra skrivinstrument. Pappret är prickat med en diskret punktmönstring som ger en flexibel guide för både skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som underlättar planering och organisering:

– Numrerade sidor och innehållsförteckning för enkel referens och spårning.
– En kalender som sträcker sig över sex månader för att hålla koll på viktiga datum och händelser.
– Två orangefärgade bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor.
– En elastisk stängningsrem som håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används.
– En expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument.
– En pennhållare som ser till att din penna eller penna alltid är till hands.

Rhodia GoalBook A5 Dotted Titanium är perfekt för bullet journaling, projektplanering, eller som en daglig anteckningsbok för personliga eller professionella ändamål. Dess kvalitet och mångsidighet gör den till ett uppskattat verktyg för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och struktur i sin anteckningsföring.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Titanium”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *