, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Sage

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Sage är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en mjuk omslag i färgen salvia och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623502095856788 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Sage är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett mjukt omslag i en lugnande salviagrön nyans, vilket ger den ett elegant och modernt utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Boken innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning. Pappret är prickat, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerat eller rutat papper. Prickarna är idealiska för bullet journaling, skissande, eller för att skapa strukturerade layouter för anteckningar.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör den till en utmärkt planeringsverktyg. Den innehåller en innehållsförteckning för att organisera dina anteckningar, numrerade sidor, och två orange bokmärkesband för att enkelt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Anteckningsboken har också en expanderbar innerficka på baksidan där du kan förvara lösa papper och dokument. Omslaget är tillverkat av ett mjukt och flexibelt läderimitationsmaterial som inte bara ser bra ut utan också är hållbart och skyddar sidorna inuti. Boken stängs med en elastisk stängning som håller den säkert stängd när den inte används.

Rhodia GoalBook A5 Dotted Sage är perfekt för studenter, yrkesverksamma, konstnärer och alla som uppskattar en högkvalitativ anteckningsbok för daglig användning eller för att hålla sina projekt och mål organiserade.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Sage”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *