, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Rosewood

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Rosewood är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och ett omslag i rosenträfärg. Den är designad för bullet journaling och planering med premium papper som är lämpligt för olika pennor och bläck.

Artikelnr: 10623501174304849 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Rosewood är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett hårt omslag klätt i en distinkt rosenträfärgad (Rosewood) konstläder som ger en elegant och professionell look. Storleken på boken är A5, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Anteckningsboken innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och släthet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktstruktur är perfekt för bullet journaling, skissande eller annan form av anteckningar som kräver flexibilitet.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som underlättar organisering och planering. Den innehåller en innehållsförteckning som kan anpassas, numrerade sidor, och två orangefärgade bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Boken har även en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar. Den elastiska stängningen håller boken säkert stängd när den inte används, och en pennhållare säkerställer att du alltid har något att skriva med till hands.

Rhodia GoalBook A5 Dotted är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil och funktion i sin dagliga planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Rosewood”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *