, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Rasberry

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Raspberry är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och ett hallonrött omslag. Den är designad för bullet journaling och planering med premium papper som är lämpligt för olika pennor och bläck.

Artikelnr: 10623501779274869 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Raspberry är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera och nå sina mål. Den har ett mjukt omslag i en iögonfallande hallonröd (raspberry) färg och är tillverkad av ett slitstarkt och flexibelt läderliknande material som ger en lyxig känsla och hållbarhet.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och planering. Den innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör det idealiskt för användning med bläckpennor och andra skrivinstrument.

Sidorna är prickade (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Detta gör GoalBook perfekt för bullet journaling, skissande, eller vilken annan anteckningsform som helst där användaren önskar en kombination av struktur och frihet.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som underlättar organisation och planering. Det inkluderar en innehållsförteckning som kan anpassas, numrerade sidor, och två orange bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.

Boken har en expanderbar innerficka för att förvara lösa papper och anteckningar, samt en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. En pennhållare säkerställer att du alltid har ett skrivredskap nära till hands.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted Raspberry en elegant och funktionell anteckningsbok som är idealisk för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin dagliga planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Rasberry”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *