, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Orange

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Orange är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en orange omslag. Den är designad för bullet journaling och planering med premium papper som är lämpligt för olika pennor och bläck.

Artikelnr: 10623500807598450 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Orange är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera och nå sina mål. Den har ett mjukt omslag i Rhodias signaturfärg, orange, och är tillverkad av ett slitstarkt och vattentåligt läderimitationsmaterial som ger en lyxig känsla och hållbarhet.

Anteckningsboken är i A5-storlek (148 x 210 mm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning och planering. Sidorna är prickade (dotted), vilket ger en flexibel guide för både linjär skrivning och kreativ layout, perfekt för bullet journaling, skissande eller traditionell anteckning.

Inuti GoalBook finns 224 sidor av 90 gsm Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och höga kvalitet. Pappret är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar bläckgenomträngning och gör det lämpligt för användning med olika pennor, inklusive bläckpennor och fineliners.

Boken har även en rad användbara funktioner som:
– Numrerade sidor och innehållsförteckning för enkel organisering och referens.
– Två orange bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor.
– Elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används.
– Expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.
– En kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum och händelser.
– Månadsplaneringssidor för att organisera och planera månadsvisa aktiviteter.

Rhodia GoalBook är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar god organisationsförmåga och kvalitetsmaterial i sin dagliga planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Orange”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *