, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Lime

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Lime är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och en limegrön omslag. Den är designad för bullet journaling och planering med premium papper som är lämpligt för olika pennor och bläck.

Artikelnr: 10623501761008562 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Lime är en anteckningsbok designad för att hjälpa användaren att organisera och spåra sina mål och uppgifter. Den har en ljus limegrön omslag tillverkad av italienskt konstläder som ger en mjuk känsla och en hållbar yta. Omslaget är också vattentåligt och innehåller en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används.

Anteckningsboken är i A5-storlek (14,8 x 21 cm) vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna bäras med sig, men ändå tillräckligt stor för bekväm skrivning. Inuti innehåller den 240 sidor av 90 gsm Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och släthet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom.

Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör GoalBook perfekt för bullet journaling, skissning, eller bara allmän anteckningstagning.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör det till ett utmärkt verktyg för planering och organisering. Det inkluderar en innehållsförteckning för att skapa en anpassad indexsida, samt numrerade sidor för enkel referens. Det finns också två orange bokmärkesband för att hålla koll på olika sidor, samt en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och anteckningar.

För att underlätta långsiktig planering och uppföljning, innehåller Rhodia GoalBook även kalendrar och scheman. Det finns en evighetskalender och en årsöversikt, samt månadssidor som kan anpassas efter användarens behov.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted Lime en högkvalitativ, mångsidig och snygg anteckningsbok som är idealisk för alla som värdesätter organisation, planering och kvalitet i sitt skrivmaterial.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Lime”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *