, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Copper

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Copper är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och ett kopparfärgat omslag. Den är designad för bullet journaling och planering med premium papper som är lämpligt för olika skrivinstrument.

Artikelnr: 10623500404033024 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Copper är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett omslag i mjuk kopparfärgad konstläder som ger en elegant och professionell look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta.

Inuti innehåller Rhodia GoalBook 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och hållbarhet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktstruktur är perfekt för bullet journaling, skissande eller vilken anteckningsteknik som helst där flexibilitet är nyckeln.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör den till en utmärkt planeringsverktyg. Den innehåller en innehållsförteckning för att organisera dina anteckningar, numrerade sidor, två orange bokmärkesband för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta långsiktig planering och uppföljning innehåller GoalBook även en evighetskalender och en årsöversikt. Kalendern är inte daterad, vilket ger användaren friheten att starta sin planering när som helst under året utan att sidor går till spillo.

Rhodia GoalBook A5 Dotted Copper är en väl genomtänkt anteckningsbok som kombinerar stil med funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt verktyg för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar ordning och struktur i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Copper”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *