, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Chocolate

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Chocolate är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en chokladfärgad omslag och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623500486058418 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Chocolate är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett elegant omslag i en rik chokladbrun färg, vilket ger den ett professionellt och stilfullt utseende. Omslaget är tillverkat av ett mjukt och hållbart italienskt konstläder som skyddar sidorna inuti och ger en behaglig känsla vid beröring.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den tillräckligt kompakt för att enkelt kunna tas med överallt, men ändå tillräckligt stor för att ge gott om skrivyta. Den innehåller 240 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning, vilket gör den idealisk för användning med bläckpennor, fineliners och även vattenbaserade pennor.

Sidorna är prickade (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör GoalBook perfekt för bullet journaling, skissande, eller för att skapa strukturerade anteckningar och listor.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör den till en utmärkt planerare, inklusive numrerade sidor, ett innehållsförteckning för att organisera anteckningar, två orange bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor, och en elastisk stängning som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta planering och uppföljning innehåller GoalBook även en kalender och en årsöversikt. Kalendern är perpetual, vilket innebär att den inte är bunden till ett specifikt år och kan börjas användas när som helst. Användaren kan själv fylla i datum och månader, vilket ger flexibilitet och gör det möjligt att anpassa planeraren efter personliga behov.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted Chocolate en mångsidig och elegant anteckningsbok som är perfekt för alla som värdesätter kvalitet och organisation. Dess många funktioner och högkvalitativa material gör den till ett utmärkt verktyg för både professionellt och personligt bruk.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Chocolate”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *