, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Celadon

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Celadon är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en mjuk celadonfärgad omslag och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623501359439705 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Celadon är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett mjukt omslag i celadongrönt (en blek grön nyans) med en läderliknande känsla och är prydd med Rhodias logotyp i silverfärg. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig.

Boken innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och hållbarhet, vilket gör det lämpligt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktstruktur är idealisk för bullet journaling, skissande eller någon form av kreativ planering.

Rhodia GoalBook har också en rad funktioner som underlättar organiseringen, inklusive numrerade sidor, ett innehållsförteckningssystem för att hålla reda på anteckningar, och två orange bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en kalender och en årsöversikt för att hjälpa till med långsiktig planering.

Boken har en expanderbar innerficka för lösa papper och kvitton, en pennhållare och ett elastiskt band som håller boken stängd när den inte används. Kanterna på pappret är fint avrundade för att förhindra att de vecklas när boken hanteras.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted Celadon en elegant och funktionell anteckningsbok som är perfekt för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Celadon”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *