, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Burgundy

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Burgundy är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor och ett omslag i vinröd färg. Den är designad för bullet journaling och planering med funktioner som numrerade sidor, innehållsförteckning och två bokmärkesband.

Artikelnr: 10623500349884963 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Burgundy är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering. Den har ett hållbart omslag i burgundy (vinröd) färg med en mjuk och läderliknande känsla, vilket ger den ett elegant och professionellt utseende. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för anteckningar och skisser.

Boken innehåller 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin höga kvalitet och sin förmåga att motstå bläckgenomträngning och fjäderbildning. Pappret är prickat (dotted), vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerat eller rutat papper. Prickarna är idealiska för bullet journaling, där användaren kan skapa anpassade layouter för att spåra uppgifter, händelser och anteckningar.

Rhodia GoalBook har också flera funktioner som gör den till en utmärkt planeringsverktyg. Den innehåller en innehållsförteckning för att organisera anteckningar, numrerade sidor, två orange bokmärkesband för att hålla reda på viktiga sidor, och en elastisk stängningsrem som håller boken säkert stängd när den inte används. Dessutom finns det en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument.

För att underlätta långsiktig planering och uppföljning innehåller GoalBook även en evighetskalender och en årsöversikt. Kalendern gör det möjligt för användaren att se hela året i ett ögonkast och planera framåt för viktiga datum och händelser.

Rhodia GoalBook är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar en kombination av stil, funktion och kvalitet i sin dagliga planering och anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Burgundy”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *