, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Black

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Black är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en svart omslag och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623500014963915 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Black är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med att organisera och nå sina mål. Den har ett svart mjukt omslag i italienskt konstläder som ger en elegant och professionell look. Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig.

Inuti innehåller Rhodia GoalBook 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och hållbarhet, vilket gör det idealiskt för både bläckpennor och reservoarpennor utan att bläcket blöder igenom. Sidorna är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktlayout är perfekt för bullet journaling, skissande, eller för att skapa strukturerade anteckningar.

Rhodia GoalBook har också en rad funktioner som underlättar planering och organisering. Den innehåller en 6-sidig innehållsförteckning för att du ska kunna indexera dina anteckningar, samt en kalender och en årsöversikt för att hålla koll på viktiga datum. Dessutom finns det en uppsättning av 2 orange bokmärkesband som gör det enkelt att snabbt hitta viktiga sidor.

Anteckningsboken har också en expanderbar innerficka på baksidan för att förvara lösa papper och dokument. Den elastiska stängningen håller anteckningsboken säkert stängd när den inte används, och pennhållaren säkerställer att du alltid har något att skriva med till hands.

Rhodia GoalBook är perfekt för studenter, yrkesverksamma och alla som vill ha en robust och snygg anteckningsbok för att hålla sina tankar och projekt organiserade.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Black”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *