, ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Beige

Beställ nu!

kr265.00

Rhodia GoalBook A5 Dotted Beige är en anteckningsbok i A5-format med prickade sidor som underlättar både skrivande och ritande. Den har en beige omslag och är populär för bullet journaling och planering.

Artikelnr: 10623501690167274 Kategorier: , ,

Rhodia GoalBook A5 Dotted Beige är en högkvalitativ anteckningsbok designad för att hjälpa användare med planering och organisering av sina dagliga uppgifter och mål. Den har en mjuk och flexibel omslagsdesign i en elegant beige färg, vilket ger den ett professionellt och stilrent utseende.

Anteckningsboken är i A5-storlek, vilket gör den lätt att bära med sig samtidigt som den erbjuder tillräckligt med skrivyta för de flesta behov. Sidorna inuti är prickade, vilket ger en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika dominerande som linjerade eller rutade sidor. Denna punktstruktur är idealisk för bullet journaling, skissande, eller för att skapa strukturerade anteckningar och layouter.

Rhodia GoalBook har 224 sidor av 90 grams elfenbensfärgat Clairefontaine-papper, känt för sin släthet och hållbarhet. Pappret är syrafritt och bläckvänligt, vilket minimerar bläckgenomträngning och fjäderbildning, och är därför lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor och fountainpennor.

Boken har också flera funktioner som underlättar organisering och användning, inklusive numrerade sidor, ett innehållsförteckningssystem och två bokmärkesband för att snabbt hitta viktiga sidor. Dessutom finns det en expanderbar ficka på bokens baksida för att förvara lösa papper och anteckningar.

För att hålla anteckningsboken säkert stängd när den inte används, finns det en elastisk stängningsrem. Rhodia GoalBook har även en pennhållare, vilket är praktiskt för att alltid ha ett skrivverktyg till hands.

Sammanfattningsvis är Rhodia GoalBook A5 Dotted Beige en välutformad och mångsidig anteckningsbok som är perfekt för alla som värdesätter kvalitet och organisation i sin anteckningstagning och dagliga planering.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia GoalBook A5 Dotted Beige”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *