, ,

Rhodia ePure Notepad Cover A6

Beställ nu!

kr125.00

Rhodia ePure Notepad Cover A6 är ett skyddande omslag tillverkat för att passa A6-storlek anteckningsblock. Det är designat för att ge en elegant och hållbar yttre skydd till dina anteckningar.

Artikelnr: 10623501677011708 Kategorier: , ,

Rhodia ePure Notepad Cover A6 är ett elegant och hållbart omslag designat för att skydda och komplettera Rhodias A6-storlek anteckningsblock. Tillverkat av högkvalitativt konstläder ger ePure-omslaget en mjuk och behaglig känsla samtidigt som det ger en sofistikerad look. Omslaget är utformat för att vara både funktionellt och stilrent, med en slät yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Omslaget öppnas som en bok och inuti finns en ficka där själva Rhodia-anteckningsblocket kan placeras. Detta säkerställer att blocket hålls på plats och skyddas mot slitage. På insidan av omslaget finns också ytterligare fack för förvaring av lösa papper, visitkort eller andra små tillbehör, vilket gör det till en praktisk följeslagare för möten, föreläsningar eller daglig användning.

Designen är minimalistisk och tidlös, ofta med Rhodias signaturfärg orange som en diskret accent, men den finns även i andra färger för att passa olika personliga stilar. Stängningen av omslaget är ofta utformad med en elastisk rem som håller omslaget stängt när det inte används, vilket bidrar till att hålla innehållet säkert.

Rhodia ePure Notepad Cover A6 är kompatibel med standard A6-anteckningsblock från Rhodia, vilket innebär att det är enkelt att byta ut blocket när sidorna är fullskrivna. Detta gör omslaget till en långsiktig investering för dem som uppskattar kvalitet och design i sin skrivutrustning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia ePure Notepad Cover A6”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *