, ,

Rhodia ePure Notepad Cover A5

Beställ nu!

kr175.00

Rhodia ePure Notepad Cover A5 är ett omslag till anteckningsblock i storleken A5. Det är tillverkat av högkvalitativt material för att skydda dina anteckningar och ge en elegant känsla.

Artikelnr: 10623500316008989 Kategorier: , ,

Rhodia ePure Notepad Cover A5 är ett elegant och funktionellt omslag designat för att skydda och komplettera Rhodias A5-storlek anteckningsblock. Tillverkat av högkvalitativt konstläder ger ePure-omslaget en lyxig känsla samtidigt som det är hållbart och lätt att rengöra. Omslaget har en slät yta med en diskret präglad Rhodia-logotyp, vilket ger en professionell och stilren look.

Omslaget är utformat för att passa perfekt med Rhodias A5-anteckningsblock, och det har en inbyggd ficka som gör det möjligt att enkelt byta ut block när det behövs. Insidan av omslaget är försedd med flera kortfickor och en större ficka för dokument eller lösa papper, vilket gör det till ett praktiskt verktyg för organisation och förvaring.

För att hålla omslaget stängt och säkert finns det en elastisk stängningsmekanism som enkelt kan dras runt omslaget. Detta håller anteckningarna skyddade och förhindrar att sidorna blir skadade när omslaget transporteras i en väska eller ryggsäck.

Rhodia ePure Notepad Cover A5 är idealisk för professionella, studenter och alla som uppskattar kvalitet och design i sina skrivmaterial. Det är en perfekt kombination av stil och funktionalitet som skyddar dina anteckningar och ger en touch av elegans till din dagliga anteckningstagning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia ePure Notepad Cover A5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *