, , ,

Rhodia DotPad No.38 A3

Beställ nu!

kr179.00

Rhodia DotPad No.38 A3 är en stor skrivblock i A3-format med prickade sidor som underlättar skrivning och teckning. Blocket är känt för sitt släta, högkvalitativa papper som passar bra för bläckpennor och andra skrivverktyg.

Artikelnr: 10623500277586535 Kategorier: , , ,

Rhodia DotPad No.38 A3 är en stor skrivblock designad för konstnärer, designers, arkitekter och alla som föredrar en större yta för att skapa eller organisera sina idéer. Blocket är i A3-format, vilket motsvarar en storlek på 420 x 297 mm.

Papperet i Rhodia DotPad No.38 är av hög kvalitet, med en vikt på 80 g/m², vilket gör det tillräckligt tjockt för att förhindra bläckgenomträngning och lämpligt för olika skrivinstrument som pennor, bläckpennor, och även lättare markeringspennor. Papperet har en slät, vit yta som är skonsam mot pennor och ger en behaglig skrivupplevelse.

En unik egenskap hos detta block är dess punktrasterade mönster. Punktrastret består av små diskreta punkter placerade med 5 mm mellanrum, vilket ger en subtil vägledning för skrivande eller ritande utan att vara lika dominerande som traditionella linjer eller rutnät. Detta gör det enkelt att skapa strukturerade layouter, diagram och skisser, samtidigt som det ger friheten att skapa frihandsillustrationer utan störande linjer.

Rhodia DotPad No.38 har en toppspiralbindning som gör det enkelt att vända sidor och arbeta med en enskild sida utan att behöva ha hela blocket öppet. Dessutom är varje blad mikroperforerat längs toppen, vilket gör det enkelt att riva av sidor rent och smidigt när det behövs.

Omslaget på Rhodia DotPad är av ett robust och flexibelt kartongmaterial som är belagt med en vattentålig yta, vilket skyddar papperet inuti och gör det hållbart för användning i olika miljöer. Omslaget kan vikas bakåt, vilket gör det enkelt att hantera blocket även när arbetsytor är begränsade.

Rhodia DotPad No.38 A3 är idealisk för professionella inställningar där precision och klarhet är viktigt, men också för personligt bruk där utrymme för kreativitet och flexibilitet är uppskattat. Dess minimalistiska design och högkvalitativa material gör det till ett populärt val bland kreativa yrkesverksamma och entusiaster.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia DotPad No.38 A3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *