, , ,

Rhodia DotPad No.18 A4

Beställ nu!

kr89.00

Rhodia DotPad No.18 A4 är en skrivblock med prickade sidor som underlättar skrivning och teckning utan att störa med linjer. Blocket är i A4-storlek och har en toppbindning med avrivningsbara ark.

Artikelnr: 10623501908309623 Kategorier: , , ,

Rhodia DotPad No.18 A4 är en högkvalitativ skrivblock designad för både professionellt och personligt bruk. Den har en storlek på A4 (210 x 297 mm) vilket gör den tillräckligt rymlig för omfattande anteckningar, skisser eller diagram. DotPad kännetecknas av dess unika punktrutnät, som erbjuder en subtil guide för skrivning och teckning utan att vara lika påträngande som traditionella linjer eller rutnät.

Papperskvaliteten är en av Rhodias signaturdrag, och DotPad No.18 är inget undantag. Pappret är av hög vikt på 80 g/m², vilket ger en slät yta som är idealisk för en mängd olika pennor och bläck, inklusive bläckpennor, fineliners och även vissa typer av markörer. Papprets vikt bidrar också till att minska genomblödning och spökbilder, vilket gör att man kan skriva på båda sidor av bladet utan problem.

Blocket innehåller 80 ark som är mikroperforerade längs toppen, vilket gör det enkelt att riva av sidor rent och jämnt utan att lämna rufsiga kanter. Den övre bindningen är förstärkt med en robust kartongbaksida som ger en stabil skrivyta, även när man inte har tillgång till ett skrivbord.

Designen är minimalistisk och funktionell, med Rhodias klassiska orange och svarta färgschema. Framsidan har Rhodias logotyp och produktnamnet, medan baksidan är förstärkt för att ge ytterligare stöd. DotPad No.18 är också miljövänlig, eftersom Rhodia använder papper från hållbart skogsbruk och miljövänliga produktionsprocesser.

Sammanfattningsvis är Rhodia DotPad No.18 A4 ett premiumval för alla som söker ett mångsidigt och högkvalitativt skrivblock som kombinerar funktionalitet med en elegant och professionell design.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia DotPad No.18 A4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *