, ,

Rhodia Classic Notepad A5 Linjerad

Beställ nu!

kr49.00

Rhodia Classic Notepad A5 Linjerad är en anteckningsbok i A5-format med linjerade sidor. Den är känd för sitt släta papper av hög kvalitet som passar bra för olika skrivredskap.

Artikelnr: 10623501580854841 Kategorier: , ,

Rhodia Classic Notepad A5 Linjerad är en högkvalitativ skrivbok som är idealisk för både professionellt och personligt bruk. Den har en ikonisk och stilren design som är kännetecknande för Rhodia-serien. Storleken på blocket är A5 (148 x 210 mm), vilket gör det till ett praktiskt format som är lätt att bära med sig.

Omslaget på Rhodia Classic Notepad är tillverkat av ett slitstarkt och vattentåligt kartongmaterial med Rhodias signaturfärg, orange eller svart, och den välkända logotypen präglad på framsidan. Omslaget är vikbart vilket gör det enkelt att skriva även när man inte har tillgång till ett skrivbord.

Inuti innehåller blocket 80 ark (160 sidor) av högkvalitativt, 80 g/m², elfenbensfärgat papper som är linjerat. Linjeringen hjälper till att hålla skriften jämn och organiserad. Pappret är känt för sin släthet och är mycket skonsamt mot pennor, vilket minimerar risken för bläckblödning och genomslag. Detta gör blocket lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, kulspetspennor, blyertspennor och även fineliner-pennor.

Rhodia Classic Notepad har en toppspiralbindning som gör det enkelt att bläddra i sidorna och riva av dem om så önskas. Spiralen är av hög kvalitet och håller sidorna säkert på plats. Dessutom är varje sida mikroperforerad längs toppen vilket gör det enkelt att avlägsna sidor utan att riva eller skada dem.

Denna skrivbok är populär bland studenter, yrkesverksamma och kreativa personer som uppskattar kvalitet och hållbarhet i deras skrivmaterial. Rhodia Classic Notepad A5 Linjerad är inte bara funktionell utan också en elegant accessoar för skrivbordet eller mötesrummet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Classic Notepad A5 Linjerad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *