Rhodia Classic Notepad A4 Rutat

Beställ nu!

kr89.00

Rhodia Classic Notepad A4 Rutat är en skrivblock i A4-storlek med rutat papper. Blocket är känt för sitt högkvalitativa papper och hållbarhet, vilket gör det populärt bland professionella och studenter.

Artikelnr: 10623500070907615 Kategori:

Rhodia Classic Notepad A4 Rutat är en högkvalitativ skrivblock som är mycket uppskattad av både professionella och amatörer för dess överlägsna skrivupplevelse. Blocket är i A4-storlek (210 x 297 mm) och har ett rutat mönster som underlättar både skrivning och ritning.

Omslaget på Rhodia Classic Notepad är tillverkat av ett slitstarkt och vattentåligt kartongmaterial som är belagt med en mjuk och behaglig yta. Den orange-svarta färgkombinationen är ikonisk för Rhodia och gör blocket lättigenkännligt. Omslaget är vikbart vilket gör det enkelt att vända tillbaka det för att spara plats när man skriver.

Pappret i Rhodia Classic Notepad är av högsta kvalitet, med en vikt på 80 g/m². Det är extra vitt och slätt, vilket ger en mycket behaglig skrivkänsla och gör att bläck inte blöder igenom eller fjäder ut. Papprets kvalitet gör det också lämpligt för användning med olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, gel-pennor, blyertspennor och fineliners.

Blocket innehåller 80 ark mikroperforerat papper, vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada dem. Rutnätet är diskret och har en storlek på 5×5 mm, vilket är idealiskt för både text och tekniska ritningar.

Rhodia Classic Notepad A4 Rutat är limmat längs toppen vilket gör att sidorna ligger platt när blocket är öppet. Detta är en fördel jämfört med spiralbundna block där sidorna kan ha en tendens att vända sig eller bukta.

Sammanfattningsvis är Rhodia Classic Notepad A4 Rutat ett premiumval för alla som söker ett pålitligt och högkvalitativt skrivblock för daglig användning eller professionella ändamål. Dess kvalitet och design gör det till ett utmärkt verktyg för anteckningar, skisser och tekniska ritningar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Classic Notepad A4 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *