, , ,

Rhodia Block Vit No.16 Linjerat

Beställ nu!

kr49.00

Rhodia Block Vit No.16 är ett linjerat skrivblock av hög kvalitet med slät, vit papper. Blocket är känt för sin hållbarhet och är populärt bland både professionella och studenter.

Artikelnr: 10623501947114670 Kategorier: , , ,

Rhodia Block Vit No.16 Linjerat är en högkvalitativ skrivblock som är mycket uppskattad av både professionella och amatörer för dess överlägsna skrivupplevelse. Blocket är i A5-format (148 x 210 mm) vilket gör det tillräckligt stort för omfattande anteckningar samtidigt som det är lätt att bära med sig.

Papperet i Rhodia Block Vit No.16 är av en vit, slät och satinartad finish som är känd för att vara bläckvänlig. Detta innebär att papperet inte blöder igenom och har minimal genomskinlighet, vilket gör det lämpligt för användning med bläckpennor, fineliners och även vissa typer av pennor med flytande bläck. Papperets vikt är vanligtvis omkring 80 g/m², vilket bidrar till dess kvalitetskänsla och hållbarhet.

Blocket har linjerade sidor med en linjeavstånd på 7 mm, vilket är standard för bekväm läsbarhet och skrivning. Linjerna är subtilt tryckta i en ljusgrå färg för att inte störa skrivprocessen men ändå ge tillräcklig vägledning för att hålla texten jämn och organiserad.

En distinkt egenskap hos Rhodia-blocken är deras omslag i orange eller svart, men i detta fall är det specifikt Rhodia Block Vit No.16, vilket antyder att omslaget kan vara vitt. Omslaget är gjort av ett robust kartongmaterial som skyddar sidorna inuti. Dessutom är blocket toppspiralbundet, vilket gör det enkelt att vända sidorna och skriva bekvämt även utan ett skrivbord, samt att riva av sidor utan att skada de återstående bladen.

Rhodia Block Vit No.16 Linjerat är också känt för sin ”microperforation” vid toppen av varje sida, vilket gör det enkelt att riva ut sidor rent och snyggt när det behövs. Detta är särskilt användbart för de som behöver dela eller arkivera sina anteckningar.

Sammanfattningsvis är Rhodia Block Vit No.16 Linjerat ett premiumval för alla som värdesätter kvalitet och komfort när de skriver. Dess kombination av högkvalitativt papper, praktisk design och hållbar konstruktion gör det till ett populärt val för studenter, designers, ingenjörer och alla som regelbundet tar anteckningar eller skriver ner idéer.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block Vit No.16 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *