, , ,

Rhodia Block Vit No.13 Linjerat

Beställ nu!

kr24.00

Rhodia Block Vit No.13 är en linjerad anteckningsblock av hög kvalitet med slät, vit papper. Blocket är känt för sin hållbarhet och är populärt bland både professionella och studenter.

Artikelnr: 10623500340468579 Kategorier: , , ,

Rhodia Block Vit No.13 Linjerat är en högkvalitativ skrivblock som är känd för sin överlägsna papperskvalitet och hållbarhet. Blocket är i A5-storlek (148 x 210 mm) vilket gör det till ett praktiskt format för anteckningar, listor eller skrivprojekt.

Pappret i Rhodia Block Vit No.13 är vitt, vilket ger en ren och skarp bakgrund för skrivning med olika pennor, inklusive bläckpennor, kulspetspennor och blyertspennor. Pappret är linjerat, vilket hjälper till att hålla skrivningen organiserad och jämn. Linjerna är vanligtvis tryckta med en diskret grå färg som inte stör texten.

Rhodia är känt för sitt släta, syrafritt papper som är mycket tåligt och motståndskraftigt mot blödning, vilket innebär att bläck inte tränger igenom till baksidan av pappret. Detta gör blocket idealiskt för användning med bläckpennor och andra pennor som ofta blöder genom tunnare papper.

Blocket har 80 ark av 80 g/m² papper, vilket är tjockare än standardpapper och bidrar till dess premiumkänsla. Arkens topp är limmade för att enkelt kunna rivas av utan att lämna ojämna kanter, och det finns en kartongbaksida som ger en stabil yta att skriva på även när du inte har tillgång till ett skrivbord.

Designen är klassisk och minimalistisk, med Rhodias signaturfärg orange som återfinns på omslagets framsida och baksida. Omslaget är vattentåligt och kan vikas runt baksidan av blocket vilket gör det enkelt att skriva även när man står upp.

Rhodia Block Vit No.13 Linjerat är en favorit bland studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitetspapper för sina skrivbehov. Dess hållbarhet och högkvalitativa finish gör det till ett utmärkt val för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block Vit No.13 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *