, , ,

Rhodia Block Vit No.12 Rutat

Beställ nu!

kr20.00

Rhodia Block Vit No.12 Rutat är en skrivblock av hög kvalitet med rutat papper. Blocket är känt för sitt släta, blekt papper som är lämpligt för olika skrivinstrument.

Artikelnr: 10623501365983940 Kategorier: , , ,

Rhodia Block Vit No.12 Rutat är en högkvalitativ skrivblock som är idealisk för anteckningar, skisser och ritningar. Blocket är i A6-format (105 x 148 mm) vilket gör det lätt att bära med sig. Det består av 80 ark av 80 g/m² vitt papper som är syrafritt och pH-neutralt, vilket säkerställer lång hållbarhet och motståndskraft mot gulning över tid.

Pappret i Rhodia Block Vit No.12 Rutat har en slät yta som är behaglig att skriva på och som är kompatibel med en mängd olika skrivinstrument, inklusive bläckpennor, kulspetspennor, blyertspennor och fiberpennor. Rutnätet på pappret är fint och diskret, vanligtvis i en ljus lila eller grå färg, vilket hjälper till att leda skrivandet utan att vara distraherande. Rutstorleken är vanligtvis 5×5 mm, vilket är standard för rutade block.

Omslaget på Rhodia Block Vit No.12 Rutat är av ett robust och vattentåligt kartongmaterial med Rhodias distinkta orange eller svarta färg och logotyp. Omslaget är vikbart och kan enkelt vikas runt baksidan av blocket, vilket gör det enkelt att skriva även när man inte har tillgång till en hård skrivyta.

Blocket är limmat längs toppen vilket gör det enkelt att riva av bladen utan att skada dem. Detta gör det också möjligt att hålla blocket rent och snyggt, eftersom användaren kan ta bort använda sidor efter behov.

Rhodia är känt för sin höga kvalitet och Rhodia Block Vit No.12 Rutat är inget undantag. Det är populärt bland studenter, designers, ingenjörer och alla som uppskattar att skriva eller rita på papper av hög kvalitet.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block Vit No.12 Rutat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *