, , ,

Rhodia Block Vit No.12 Linjerat

Beställ nu!

kr20.00

Rhodia Block Vit No.12 är en linjerad anteckningsblock av hög kvalitet med slät, vit papper. Blocket är känt för sin hållbarhet och komfort vid skrivning.

Artikelnr: 10623501859431674 Kategorier: , , ,

Rhodia Block Vit No.12 Linjerat är en högkvalitativ skrivblock som är idealisk för anteckningar, skisser och skrivuppgifter. Detta block är i A6-format (105 x 148 mm) vilket gör det lätt att bära med sig i en ficka eller väska. Blocket består av 80 ark av 80 g/m² vitt papper som är linjerat, vilket ger en tydlig guide för skrivning och bidrar till att hålla texten organiserad och lättläst.

Pappret i Rhodia Block Vit No.12 är känt för sin släthet och höga kvalitet, vilket gör det till ett utmärkt val för både bläckpennor och blyertspennor. Det absorberar bläck väl utan att blöda igenom eller fjädra, vilket är särskilt viktigt för dem som använder bläckpennor eller fineliners.

Blocket har en unik toppbindning med en förstärkt kartongbakstycke som gör det möjligt att vika över omslaget och sidorna lätt, vilket ger en stabil skrivyta även när man inte har tillgång till ett skrivbord. Den orangea eller svarta omslaget är gjort av ett vattentåligt och slitstarkt papper som skyddar sidorna inuti.

Rhodia är känt för sin ikoniska design och funktionella estetik, och detta block är inget undantag. Den klassiska och professionella looken gör den till en favorit bland studenter, yrkesverksamma och alla som uppskattar kvalitetspapper för sina skrivbehov. Sidorna är mikroperforerade längst upp vilket gör det enkelt att riva ut sidor utan att skada dem.

Sammanfattningsvis är Rhodia Block Vit No.12 Linjerat ett utmärkt val för alla som söker ett pålitligt, hållbart och högkvalitativt skrivblock för daglig användning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rhodia Block Vit No.12 Linjerat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *